Szórakozás

Megszűnik a Napló – A TV2 újabb műsorának int búcsút

A kereskedelmi csatorna az Édes Élet után, most a közel két évtizede műsoron lévő riportmagazinjának is bezárja kapuit.

Néhány hete derült égből villámcsapásként jött a hír, mi szerint vége a TV2 realityjének, az Édes Életnek. A bejelentés annyira váratlanul jött, hogy néhány szereplő maga is csak az újságokból értesült a dologról. A csatorna legújabb sajtóközleményéből pedig kiderül, újabb műsor kerül le a képernyőről.

A TV2 riportmagazinja, a Napló ugyanis megszűnik. Az utolsó adást november 29-én láthatják a nézők. A műsor 1997 októbere, azaz a csatorna indulása óta fut a TV2-n. A műsorban számtalan érdekes témát, különleges sorsot, példás életutat és megható történetet mutattak be a riporterek. A Napló nyáron programstratégiai okokból új időpontra került. A műsor most megszűnik és a stáb sem szerette volna folytatni a munkát az adott feltételek mellett. A Napló így 17 év után véget ér és november 29-én egy búcsúadással köszöni meg a kitartó nézők figyelmét.

Az ügyben sikerült utolérnünk a TV2 kommunikációs vezetőjét, Koltay Tamást, aki azt is elárulta, hogy a jövőben terveznek-e a jelenleg munka nélkül maradt kollégákkal: “Vujity Tvrtko jelenleg is a Mokka műsorvezetője, de természetesen gondoskodunk a stáb többi tagjának munkájáról is.”

Vujity Tvrtko közösségi oldalán osztotta meg érzéseit, ahol nem titkolta csalódottságát:

“A Napló első riportereként és utolsó műsorvezetőjeként engedjetek meg nekem pár gondolatot: nagyon sok érzelem, fájdalom, örömteli emlék, élmény és keserűség van most bennem! Habár ennek nem így kellene lennie…ugyanakkor ez a pillanat, amikor le kell írnom: köszönöm a TV2-nek, hogy 17 éven keresztül teret adott a Hétköznapi Hősöknek, a civileknek, az igazi példaképeknek. Személyesen is köszönöm a Napló korábbi műsorvezetőinek, Kotroczó Róbertnek, Sváby Andrásnak és Azurák Csabának a nagyszerű munkát! Köszönöm Szalay Ádámnak, a Naplós család vezetőjének a fantasztikus éveket. Köszönöm riportereinknek, operatőreinknek, vágóinknak, MINDENKINEK, aki részese volt a műsor életének!”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik