Szórakozás

Visszatért közénk Bárdos András

Egy kis bogárrágcsálás és didergés után ma estétől újra Bárdos András vezeti a Hír24-et a Story4-en. Már várta, hogy újra a pult mögé ülhessen.

Bárdos András szeptemberben egy váratlan fordulattal került be a Celeb vagyok, ments ki innen!-be. Miután élesen bírálta a hazai televí­ziózást, köztük az RTL Klubot is, a csatorna programigazgatója megkérte, mutassa meg, hogy milyen ha nem csak “celofánemberek” szerepelnek egy produkcióban. A Hír24 műsorvezetője igent mondott, néhány héttel később pedig már Afrika felé repült celebtársaival együtt. Bár jobb körülményekre számított, összességében még tetszett is neki a szereplés.

“Fekete Pákó érkezése azért elgondolkodtatott, de nem volt olyan durva helyzet, amin kiakadtam volna. Mindenkivel jóban voltam, még barátságok is köttettek. Egyedül az ütött meg, hogy rettenetesen hideg volt, és sokszor esett az eső” – mondta a Hír24-nek Bárdos, aki a dzsunegelben még Puskás Peti szerelmi életével is törődött.

A híradós majdnem egy hete esett ki a játékból. Néhány napja már Budapesten van, ma estétől pedig újra látható lesz a Story4 hírműsorában.

“Amióta hazaértem, egy perc időm sem volt pihenni. Rengeteg intéznivaló és elfoglaltság várt itthon, arról nem is beszélve, hogy a családdal is sok mindent be kellett pótolnunk – például egy nagy focit a gyerekekkel. A munkát is vártam már, ma estétől újra én köszöntöm a Hír24 nézőit” – tette hozzá András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik