Szórakozás

Celeb vagyok: A dzsungelben tarolt a természetesség

A három döntős különböző kategóriákban versenyzett, amikben a legszebbnek járó díjat Molnár Andi nyerte el.

A Celeb vagyok, ments ki innen! utolsó előtti adásában már a nyugalomé, és a fináléra való készülésé volt a főszerep.

A táborlakók rajzoltak és festettek, így fejezték ki a dzsungelben töltött legkellemesebb pillanataikkal kapcsolatos érzéseiket. Éváról kiderült, hogy rajzolni sem tud. Éppúgy, ahogy célozni sem; ez már a kincskeresésen lett nyilvánvaló, ahol Andival próbálták megszerezni a napi nassolnivalót. A feladat végül sikeres volt, igaz ehhez Évának bőrig kellett áznia, így sikerült afféle vizes pólós módon mellbimbót is villantania. Nekik nyilván megérte, hiszen chipset, kólát, csokit és gyümölcsöt egyaránt találtak a ládában. Balázs és Jani egyébként még mindig kritikán aluli módon nyomja az altesti poénokat. Ezt csak így mellesleg említjük, de tulajdonképpen a műsor állandó eleme a műsorvezetők erőltetett és gyakran ízléstelen vicceskedése.

Az összefoglalóban megnézhettük az ominózus bátorságpróbát is, amikor Andinak sikerült elnyernie a biztos döntős helyet. A tóban álló cölöpökön egyensúlyozás nyilván a táncoslánynak is kedvezett, de mindannyian jól bírták az ácsorgást.

Fotó: RTL Klub 

A holnapi döntőre készülve ma különböző kategóriákra lehetett szavazni, így a következő díjakat osztották ki a három lány között: a legtermészetesebb szépség Molnár Andi lett, a legtörtetőbbnek járó díjat természetesen Baukó Éva nyerte, a legnaivabbnak Aleskát választották a nézők, a legjobb dumásnak Évát ítélték, a legszebb dekoltázzsal pedig Andi rendelkezik a szavazók szerint.

Az igazi nagy megmérettetés viszont holnap lesz, amikor már tényleg kiderül, melyik celeb lesz végül a dzsungel királynője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik