Szórakozás

Három hónapra elszakad lányától Berki Krisztián

Berki az Éden hotel forgatása alatt csak interneten keresztül láthatja lányát, Natasa Zselykét.

Az Édes élet befejezése után felfelé bukott Berki Krisztián már Costa Ricán van, ahol az Éden hotel következő évadát forgatják. A celebnek ez lesz élete első komolyabb műsorvezetői feladata, minden fronton arra koncentrál, hogy a lehető legjobb legyen a kamerák előtt. Közben azonban hiányzik neki kislánya, és nemrég elhagyott felesége is.

“Most, hogy külön vagyok Pamelával, így sokkal jobb a kapcsolatom vele, aminek nagyon örülök. A kislányommal tartani fogom a kapcsolatot, biztos fogok kapni róla képeket és videókat. A nehézség az lesz, hogy nem fogom érezni az illatát, nem fogok tudni hozzáérni, tehát nem lesznek meg az érintések. Most van az az időszak, amikor nagyon sokat kapok már a lányomtól: megölel, megpuszil, hozzám bújik. De én azt gondolom, hogy egy magányos harcos vagyok az életben, és ez is egy olyan feladat, amit ki kell, hogy bírjak” – mondta az rcnews.hu-nak adott interjújában Berki.

A celeb már egy ideje kacérkodik a gondolattal, hogy maga után repteti Pamelát és Natasa Zselykét, azonban még nem biztos abban, hogy így lenne a legjobb.

“Egy kérdés van, hogy kijönnek-e utánam. Ha a kislányom ki tudna jönni, akkor Pamelának nem kellene, de ez nem így van, ők egy zárt kapcsolatot alkotnak: anya-lánya. Inkább az én felelősségem, hogy ha Berki Natasa Zselyke kijön Costa Ricára, az pusztán a Berki Krisztián önzése lenne-e, mert ezáltal én töltődöm, én kapok impulzusokat, én látom a gyermekemet, de 30 órát nem szeretném röptetni. Erre egyelőre nem tudok válaszolni, hogy azt fogom-e nekik mondani, hogy üljetek fel a gépre és gyertek ki. Nem tudom, hogy mi a jó döntés. Amikor már nem csak magadról döntesz, akkor válik el, hogy milyen ember vagy” – tette hozzá a TV2 arca.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik