Szórakozás

Friss! Kasza Tibi veszi át Berki helyét

Czippán Anett új műsorvezetőtársa a jövő héttől Kasza Tibi lesz, aki a külföldre utazó Berki Krisztián helyére ül a Fem3 Café stúdiójában.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a TV2 újabb lehetőséget ajánlott Berkinek. Ő fogja vezetni a hamarosan induló Éden Hotel realityjét, így jövő héttől már Costa Ricán fogja tengetni a napjait. Fizetett nyaralása/munkája miatt azonban pótolni kell a helyét a Fem3 délelőtti műsorában és végre az is kiderült, hogy ki lesz ez a személy. A nagy bejelentést maga Berki ejtette meg, utódját pedig jó tanácsokkal is ellátta, aki csak nagyokat pislogott az instrukciókon.

“Könnyekig meg vagyok hatódva, hogy a Krisztián székébe ülhetek. Viccet félretéve, baromira örültem a dolognak, mert nagyon tetszik, amit csináltok és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Ilyen jellegű műsort még nem csináltam még, úgyhogy biztosan érdekes kirándulás lesz. A nézőknek üzenem, hogy ez most nagyon más lesz, mert műsorvezetést fognak látni majd egy hétig” – poénkodott Kasza Tibi, aki Krisztiántól azt is megtudta, hogy Czippán Anettet 11 óra körül meg kell etetni, mert leesik a vércukra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik