Szórakozás

Laár András visszatér a képernyőre

Újra tévéképernyőn láthatja az abszurd humorra kiéhezett közönség Laár Andrást, Besenyő Pista bácsi megformálóját.

Laár András egy kis kihagyás után visszatér a képernyőre, és vadonatúj produkcióval jelentkezik A Comedy Central Bemutatja 10. évadában. 

„Már vagy 20 éve foglalkozom meditációval, de eddig talán túlságosan komolyan vettem a dolgot, ezért poénok sem jutottak közben az eszembe” – magyarázta Laár, akinek teljesen kiüresített fejjel villannak be a legjobb ötletek. Ilyenkor visszahozza magát a „hétköznapi” állapotba, lejegyzi a gondolatait, majd folytatja a meditációt. „Olyan ez, mint egy magasabb szellemi dimenzió, mintha maga a humor istene adná az ihletet” – magyarázta Laár András. A L’art pour l’art Társulat alapítója szerint az abszurd humor és a buddhista meditáció jól megférnek egymás mellett, sőt, egyik erősíti a másikat.

Komoly humorforrást jelentenek Laár életében a gyermekei is. A négy fiú közül a legkisebb, a hároméves Buda Illés még nincs alkotókész korban, a rangidős Bencével azonban sokat viccelődik Besenyő Pista bá’ megformálója. „Bencének remek a humora, emellett színészi képességekkel is bír és saját zenekarában játszik. Nagyon jókat nevetünk Ambrussal is, bizonyos szempontból ő még szorosabb kapcsolatban áll a humorral” – nyilatkozta Laár.

Fotó: RedLemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik