Szórakozás

Az Operettszínházban is az elhunyt Plexire emlékeznek

A Hungária együttes vokalistájának tragikus halála a színház dolgozóit is megviselte; mécsesekkel emlékeznek kolléganőjükre.

Csordás Ilona, ismertebb nevén Plexi halálhírét hétfőn írtuk meg; később kiderült, hogy az 51 éves énekesnő a Dunába ölte magát. Az Operettszínház súgójaként dolgozó Ilonára kollégái is szomorúan emlékeznek; a színház művészbejárójában mécsesek égnek az elhunyt fotója előtt.

“Nem keresünk magyarázatot. Nem tehetünk mást, mint elfogadjuk a feldolgozhatatlant, és szépen emlékezünk rá. Mi úgy élünk itt, mint egy család, több időt töltünk együtt, egymással, mint a valódi családtagjainkkal. A kapcsolataink a bizalmon és egymás tiszteletén alapulnak. Művészként pontosan tudom, hogy mennyire labilis tud lenni a lelkünk, hogy sokszor érezzük úgy, nincs elég erőnk a hétköznapokhoz. Talán Plexi is egy ilyen periódusban volt akkor, amikor meghozta azt a szörnyű döntést, amelynek tragédia lett a vége. Remélem, megtalálta a rég áhított nyugalmat végre. Nagyon hiányzik” – mondta el a színház egyik névtelenséget kérő művésze a Borsnak.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik