Szórakozás

ByeAlex: Nem vagyok egy tévés ripacs

Az előadó a szombat esti X-Faktor extra produkciójaként lépett színpadra, annak ellenére, hogy nem szívleli a tehetségkutatókat.

Az X-Faktor hétről-hétre ismert zenészeket hív meg fellépni műsorába, ezúttal pedig a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójára, ByeAlexre esett a választás. Az énekes azonban nem egy könnyű eset, közösségi oldalán vallotta be, hogy csak azért vállalta a felkérést, mert az RTL Klub minden elképzelésének és kérésének eleget tett.

“Tudjátok, nem vagyok egy nagy tévés ripacs, és a tehetségkutatók javát sem követem, de úgy éreztem, hogy igent kell mondjak az X-faktor megkeresésére. (…) A műsor Kreatív Igazgatója személyesen ült le velünk beszélgetni egy szendvicsezőben, és totál képben volt azzal, hogy kicsoda vagyok, meg mit művelek… Ez máris pozitív volt nálam.
Aztán, mondtam, hogy én kizárólag az Az Én Rózsám dalt szeretném előadni, és kizárólag élőben. Tehát, a dobtól, a hegedűig, egészen jómagamig, mi NULLA playback cuccot szeretnénk. Nem tudom, ez hogy szokás, de mi így szerettük volna. Mindenre igent mondtak, és segítőkészek voltak. Velem nehéz melózni, idegesítően hülye vagyok, ha a fejembe veszek valamit… Szóval, köszönjük a türelmet, és a segítséget az RTL-nek, na meg a meghívást is” – írta az énekes, aki keményen beszólt a konkurens csatornán korábban futó Sztárban sztár zsűrijének.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik