Szórakozás

Celeb vagyok: Pars Krisztián hagyhatta el a dzsungeltábort

Az olimpiai bajnok távozott, a celebek pedig emberségből vizsgázhattak.

Az eddigi legösszetettebb kincsvadászattal indult a dzsungelkaland legújabb összefoglalója. Éva, Zsuzsa, Pityu és Cooky élő ereszcsatornaként küzdöttek meg a ládáért, ami most valóban kincseket rejtett. Minden táborlakó álmaként kóla, csoki, gyümölcs és kávé egyaránt megtalálható volt a csomagban, ami mellé egy levelet is mellékeltek a műsor szerkesztői. És itt jött az igazi dilemma: a levélben ugyanis az állt, hogy vagy megkaphatják az összes áhított csemegét, vagy pedig a szerelmi életen vívódó – és nemrégiben nyilvánosan lebukóPeti felhívhatja szerelmét, Angélát.

Fotók: RTL Klub 

A telefonálás azonban csak akkor valósulhatott meg, ha minden dzsungellakó egyöntetűen lemond a nassolnivalókról. No és ki vajon ki lehetett az, aki ezúttal is csak a saját érdekeit nézve szembeszállt a többség akaratával? Naná, hogy Baukó Éva, és kivételesen vele karöltve Aleska voltak azok, akik nem szándékoztak lemondani javaikról az énekes kedvéért. Hosszas vívódás után aztán az expornós meghátrált, majd miután látványosan elsőszámú közellenséggé kezdett válni, végül az egykori vv-s is megváltoztatta véleményét, így lemondtak a csokikról, és Peti felhívhatta kedvesét. (Amit az összefoglalóban nem mutattak be, nem is értjük, miért.)

A bátorságpróbán ezúttal az összes celeb részt vett; az első szériából már ismert vazelines-habos-csúszkálós csillaggyűjtésen végül Pákó segítségével az összes csillagot sikerült megszereznie a csapatnak.

Éva sza feszültségkeltése ismét beindult; most épp Pákót világosította fel arról, hogy a jelenlétének senki nem örül. A feltuningolt didikirály felháborodottan támadt a többiekre, ami ismét egy jó kis vitát generált a táborban. Éva ismét remekül játszott, brávó. 

Az est kiesője Pars Krisztián lett. Holnap Éva és Aleska bunyója ígérkezik a legizgalmasabb momentumnak a Celeb vagyok adásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik