Szórakozás

Megvan a Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesője

A celebtábor lakóit sokként érte, hogy már hétfő este távoznia kellett valakinek. Az első búcsúzó Hevesi Kriszta lett.

Fekete Pákó érkezésével felborult a rend minden szempontból. Mivel vele 11-re bővült a celebek száma, így a kiesés egy nappal korábban kezdődött meg. A nézői szavazáson Hevesi Kriszta maradt alul ezúttal, így neki kellett elsőként távoznia.

Az összefoglalóban végre teljes egészében végignézhettük a Éva-Pákó balhét, ami közel sem durvult el annyira, mint azt a beharangozó által gondoltuk. Éva szokás szerint felemelte a hangját, mire Pákó kussra szólította fel, végül szó szót követett, a didikirály elkezdte szidni Éva édesanyját és felhozta alkoholfüggőségét, az egykori VV-s pedig keménykedni próbált, de a többiek hamar leállították az eseményeket. Végül Pákó bocsánatot kért Évától és egymás keblére borultak.

Még szerencse, hogy a műsor szerkesztői kitalálták, hogy a celebeknek boksz meccset kell szervezniük, így Éva kiélheti elfojtott agresszióját, ugyanis Aleskával kell majd megküzdenie szerdán, amit már nagyon vár.

A kincsvadászatra ismét Aleskának kellett elindulnia, ezúttal Molnár Andival az oldalán és eldöntötte, hogy előző napi csúfos bukása után, most megszerzi a jutalmat. Szerencséjére ezúttal testhezálló feladatot kapott, bikiniben kellett szappanoznia magát egy jó félóráig. Igen. Ennyi volt az egész. Csak szexisen meg kellett fürödnie… flottul ment is a dolog. A jutalmuk 11 szem chips volt.

Na és persze a legfontosabbról se feledkezzünk meg. Charlie a sztár, a harmadik műsorvezető, a show legnépszerűbb arca távozott a műsorból. Balázs és Jani ugyanis nyársra tűzték és megsütötték a madarat. Helyét egy albínó sün vette át. Van azonban egy olyan érzésünk, hogy a nép haragra gerjed és Tamás atyához hasonlóan Charlie-t is visszakövetelik majd, aki holnapra talán már fel is támad.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik