Szórakozás

Novembertől injekciózzák Korda Györgyöt

Az énekes csípőproblémáin megpróbálnak új módszerrel segíteni az orvosok.

Korda György folyamatosan fellépésekre jár, pókerezik, szállodáját igazgatja, és két komoly betegséggel is küzd, ami egyáltalán nem könnyíti meg a dolgát.

“Be vagyok korlátozva azzal, hogy kettes típusú cukorbetegségem és csípőproblémám is van. Szóval ennem is kell, de mozogni is kevesebbet tudok, tehát egy kicsit be vagyok zárva, de rehabilitációval ezt meg fogom oldani. A csípőproblémámmal kapcsolatban meg kellett várnom, míg a gyulladás lemegy, és most egy új módszeres feltöltéssel gyógyítják ezt. Zselés anyaggal injekcióznak majd novembertől, két-három hetes kúra lesz, és nem szabad olyan keményen dolgoznom, mint eddig. Szeptemberben és októberben ugyanis a 75 évemmel és a rossz csípőmmel 45 fellépésem volt, ez 15 ezer kilométert jelent. Előfordult napi három fellépés is, ami 1200 kilométer. Az orvosok azt mondják, hogy vegyek vissza, de ez nem olyan egyszerű. Egyébként a mozgás is szerepet játszik az életünkben, úszom, és otthoni hasizom-erősítő padon naponta négy-ötszáz felülést végzek, hiszen nem szép, ha egy énekesnek pocakja van” – mondta Gyuri bácsi.

Balázs Klári közben úgy óvja férjét, mintha a saját teste lenne.

“Természetes, hogy a páromra odafigyelek, olyan, mintha az én testem lenne. Mindig figyelmeztetem, hogy be kell venni a gyógyszert, és kontrollra kell menni. Cukrot egyáltalán nem használok, mézet és sovány tejet teszek a kávéba. Valamikor megbolondulunk, és jön a citromfagyi, de azt is mértékkel. Nálunk nem probléma a cigaretta és az alkohol, a férjem sok évvel ezelőtt leszokott a dohányzásról. Az étkezésre oda kell figyelni, hazudik az, aki azt mondja, nem szeret enni, de odafigyelünk, igyekszünk kordában tartani az étvágyunkat. A minőségre nagyon figyelek, és nem eszünk nehéz ételeket. Szeretjük a zöldségeket, gyümölcsöket. Laborvizsgálatokat rendszeresen csináltatok, ha a labor nem jó, akkor pedig megyünk további vizsgálatokra” – mesélte Klárika, aki november 8-án egy nagy bevásárlóközpont egészségnapján lép majd fel férjével pont azért, mert tudja, mennyire fontosak a szűrővizsgálatok.

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik