Szórakozás

Korda György: A kamuember veszi magát körbe testőrökkel

A táncdalénekes egyszer alkalmazott testőrt, akit egy alkalom után ki is rúgott; ellökdöste ugyanis közeléből a rajongókat.

Korda György és Balázs Klári sokfelé járnak az országban – bár volt koncert, amit kénytelenek voltak lemondani – és a szép számú felkérésnek mindig testőrök nélkül tesznek eleget. Rajongóik ugyanis nagyon fontosak a számukra.

“Mi abszolút megközelíthetők vagyunk a rajongóink számára. (…) Borzasztóan fontosnak tartottuk mindig a személyes kapcsolatot a közönségünk tagjaival, sohasem alkalmaztunk testőröket. Vagyis egyetlenegyszer fogadtunk fel egyet, de az annyira komolyan vette a munkáját, hogy ellökdöste a ránk váró rajongókat. Rá kellett szólnunk, hogy hagyja abba. Nem is vittük soha többé magunkkal sehova” – meséli a Borsnak Korda, aki egészen határozott véleménnyel van azokról a kollégáiról, akik vele ellentétben tetstőrrel érkeznek egy-egy fellépésre.

“A sok kamuember veszi magát körbe testőrökkel. Nagyképű hülye duma. A rajongók nem olyan emberek, akiktől tartani kellene. Ők nem bántanak, ők szeretnek, és szeretnek a közelünkben lenni. Akit testőrökkel kell védeni a saját közönségétől, akkor azok valójában nem is a rajongói.”

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik