Belföld

Fröcsögött az erotika az utcán Schmuck buliján

Korda György + Balázs Klári + Schmuck Andor = SZ.E.X.

Kampányrendezvényt tartott a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja, élén Schmuck Andorral. A helyszín egy ötödik kerületi vendéglő terasza, vendégek: Korda György és Balázs Klári. Ide most még biztos írnunk kellene valamit, de nem megy. Talán csak annyit, hogy még sosem láttunk ilyen erotikus műsort ennyire felöltözött emberektől. Nem csak azért, mert végig a szexszel poénkodtak.

Az MTI híre a Schmuck-buliról

Ne vehesse fel képviselői tiszteletdíját az, aki egy évben nem találkozik igazoltan legalább háromszáz választópolgárával a körzetében – ezt javasolta Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke a párt csütörtöki budapesti rendezvényén.

A pártelnök azt mondta, a szociáldemokraták képviselői “egyetlen fillért” sem vesznek fel munkájukért, mert így kiderül, hogy ki az, aki valóban tenni akar, és ki az, aki csak a képviselőségből akar megélni.

Schmuck Andor arról is beszélt, hogy a baloldal válságban, amiért bocsánatot kell kérnie. Úgy véli, a baloldal elfeledkezett Horn Gyula szavairól, vagyis hogy “nem szabad elengedni a kisemberek kezét”. A pártelnök azt javasolta hallgatóságának, hogy a főpolgármester-jelölti szavazólapot húzzák át, ezzel azt üzenve: nincs baloldali jelölt. De – Schmuck Andor ígérete szerint – 2018-ban lesz.

Richard D’Loss, az Amerikai Szociáldemokraták Pártjának (SDUSA) elnöke a jelenlévők előtt azt mondta, a magyaroknak most (ezzel a választással) lehetőségük lesz arra, hogy új utat járjanak, maguk mögött hagyják a kommunizmus szélsőségeit, megőrizve annak a korszaknak a nagyon fontos szociális értékeit. Richard D’Loss azt kérte az egybegyűltektől, hogy szavazzanak a szociáldemokrata jelöltekre vasárnap.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik