Szórakozás

Pert fontolgat Bódi Sylvi a meztelen fürdőzés miatt

A modell berágott az RTL Klubra, amiért kitakarás nélkül mutatták be tisztálkodását a Celeb vagyok, ments ki innen! összefoglalójában.

Az afrikai dzsungelben legtovább kitartó, ezáltal tulajdonképpen a dzsungel királynője címet is magáénak tudható Bódi Sylvi örömébe egy kis ürüm is vegyült. A playmate ugyanis itthon szembesült vele, hogy ominózus pucéran fürdős jelenetét a csatorna kitakarás nélkül, kiemelt videóként ajánlotta a nézők figyelmébe. Ugyan nyilván Sylvi nem először mutatta meg magát kamerák előtt, azért mégsem számított arra, hogy hazatérése után is mindenki a meztelen jeleneteken csámcsog majd. Sylvi még a következő – jelenlegi – turnusban szereplők figyelmét is felhívta arra, hogy óvatosan mutassák meg magukat a táborban.

“Nagyon jól éreztem magam a dzsungelben és boldogan jöttem haza, de sajnos hamar elszomorodtam. Amellett, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a játékomról, nagyon rosszul esett, hogy ezek a felvételek adásba kerültek és az internetre is feltöltötték őket, ráadásul kitakarás nélkül. Becsapva érzem magam. A nyilvánosság bevonása nélkül szeretném intézni a továbbiakat” – mondta el a Borsnak a modell, aki már konzultált is egy ügyvéddel a lehetséges jogi lehetőségekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik