Szórakozás

Bódi Sylvi nem tud visszaszokni a luxusba

A modell számára már egy hete véget ért az afrikai dzsungelkaland, de még mindig visszasírja tábori ágyát a szabad ég alatt.

Bódi Sylvi egészen a dobogóig menetelt a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyében. Harmadik helyével elnyerte a dzsungel királynője címet, de azóta nem tud visszarázódni megszokott életébe. Sylvi hazaérkezése óta már számtalan interjút adott és minden alkalommal a dzsungellétről áradozott, miközben társai kivétel nélkül áldják az eget, hogy végre megszabadulhattak a nomád körülményektől. A soha többé nem meztelenkedő (DE!) modell, most közösségi oldalán osztotta meg bánatát, mely szerint nem tud egy jót aludni saját itthoni ágyában.

“Eszem ágában sem volt hazajönni abból a nagy nyugalomból! Nem alszom jól a saját ágyamban, sokkal jobb volt (még ha meg is kellett küzdeni az időjárás viszontagságaival: eső, hideg) a kinti ágyikómban álomra hajtani a fejem a természet lágy ölén. A patak vize 13 fokos volt, de azzal sem volt semmi gondom, egy nap sem telt el úgy, hogy ne fürödtem volna benne. Bármikor elcserélném az itthoni melegvizes blokkomat a kinti tiszta vizű kis forrásra” – írta Sylvi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik