Szórakozás

Celeb vagyok: Baukó Éva és Nyertes Zsuzsa show-t csináltak a dzsungelben

Az egykori villalakó kecskefejés közben tett meglepő kijelentést, míg a színésznő modellként volt bevállalós.

Több fontos és hiánypótló információval gazdagodtunk a dzsungelreality ma esti adásában. Elsőként megtudhattuk, hogy Bárdos András nem kedveli túlságosan az állatokat, és különösen rosszul viseli, hogy azok néha bizony ide-oda kakálnak. Erre akkor derült fény, amikor a táborba két kecske – egy gida és mamája – érkezett, akiknek a híradós kivételével mindenki nagyon örült.

Legjobban talán Baukó Éva, aki nagy rivalisával, Aleskával karöltve még a fejésre is vállalkozott. Itt jött a következő lényeges információ, miszerint a kecskefejés éppen olyan érzés, mint a fityma fogdosása. Ez az aranyköpés az egykori villalakó Éva szájából hangzott el, és ehhez igazán nem is tudnánk mást hozzáfűzni.

Persze ezzel nem ért véget a meglepetések sora; a bátorságpróbán szintén a nagyszájú reality hős, és segítőjeként Nyertes Zsuzsa vett részt, akik talán az eddigi legjobb hangulatú, és legkevésbé brutális feladatot teljesítették. Bekötött szemmel kellett akváriumba nyúlkálniuk, és kitapogatni, milyen állat található bent, amit a két táborlakó nagyon jól teljesített; így hét csillaggal térhettek vissza a többiekhez. És itt jött a dzsungellakók sokkolása; Zsuzsa és Éva úgy mentek vissza a táborba,mintha semmit sem szereztek volna, ráadásul a színésznő olyan kiborulást játszott el, amitől Aleska például totál megrémült. Show volt a javából, de tényleg, nemhiába a színészi véna.

Fotó: RTL Klub 

A kincsvadászatért egy fényképezőgépet kaptak a celebek, amihez rögtön egy feladat is járt. Pimasz és szexi fotókat kellett a lányokról készíteni, ami tartogatott egy-két igen mókás pillanatot. Ezt leírni nem is igazán lehet, de Nyertes Zsuzsa farönkre való felmászását és ottani pózolását ajánljuk azért mindenki figyelmébe.

Pars Krisztián és Hevesi Kriszta között mindeközben egy heves szóváltás kerekedett az olimpiai bajnok kissé nyers stílusa miatt. Az új táborparancsnok Éva lett, aki Bunyós Pityu segítségével rögtön wc takarításra jelölte ki a pszichológust. Éva egyébként lubickol a főnök szerepben, kérdés, hogy a többiek meddig tolerálják a bicskanyitogató megnyilvánulásait.

A holnapi összefoglalóban Cooky és Bárdos András megpróbáltatásait nézhetjük majd meg, ők lesznek az újabb bátorságpróba résztvevői.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik