Szórakozás

Még mindig Klapka nyakára jár a NAV Berki aranytömbje miatt

Az üzletember már nagyon unja, hogy az eljátszott jelenet miatt vizsgálódnak nála.

Emlékeznek még az Édes Élet jelenetére, amikor Berki Krisztián Klapka György üzletében vásárolt egy többkilós aranytömböt kislánya keresztelőjére? Ez az a híres-hírhedt aranytömb, amiről később, miután a NAV ellenőrzést tett nála emiatt, az ismert üzletember elárulta, hogy valójában csak egy aranyszínűre festett hungarocell darab volt, amit a műsor kedvéért készítettek.

A NAV viszont úgy látszik nem elégedett meg a magyarázattal, mert Klapkától újabb bizonyítékokat várnak az ügyben. Az adóhivatal munkatársai nemrég azért jelentek meg a mindenki által ismert helyen lévő üzletben, hogy ­lefényképezzék az aranyszínűre festett hungarocelldarabkát, illetve magukkal vigyék a gyártó cég igazolását. Klapka kezdi bánni, hogy a reklám érdekében belement a forgatásba.

“Be kellett szereznem az Édes élet gyártójától, a Paprika Latino Studios Kft.-től egy hivatalos nyilatkozatot, amiben jelezték, hogy semmilyen díjazásban nem részesültem, és a műsorban kitalált, fikciós jelenetet játszottunk el, amikor Berki Krisztián egy háromkilós aranyrudat vásárolt tőlem. Elmondtam, leírtam a NAV-nak: ténylegesen a valóságban nem történt ilyesmi. Most már nagyon elegem van ebből! Jó lenne, ha az adóhatóság nem velem nyomoztatna. Miért nem kérdezik meg Berki Krisztiánt?” – mondta el az üzletember a Blikknek, akik próbálták elérni a TV2 főcelebét is, de tőle egyelőre nem sikerült megtudni, kopogtatott-e a NAV az ő ajtaján is az aranytömbbel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik