Szórakozás

Celeb vagyok: Bárdos nem hajlandó parancsot teljesíteni

Kiderült, hogy a híradós nem fogadja jól, ha ukázba adnak neki valamit, Baukó Éva pedig kegyetlenül megszívatta celebtársait.

Bárdos András nem szereti, ha parancsolgatnak neki, éppen ezért szembe is ment Cooky kérésével, aki azt szerette volna, ha a reggeli tornánál egy sárga fejkendőt visel mindenki. A híradós azonban keményen ellenállt és nem hódolt be az utasításnak. Később aztán Baukó Kegyetlen Évát is megpróbálta jobb belátásra bírni, amikor az nekiesett Aleskának.

Éva már második napja táborparancsnok, uralkodása azonban a fejébe szállt és egyre csak azon töri az eszét, hogy mivel tudná minél jobban megszívatni a társait. Számára szórakoztató játékokat talál ki nekik, de az étel elosztásából és a mosogatásból is hatalmas balhét és sértődést kerekít. A többi celeb lassan egy emberként utálja Évaparancsnokot, de érthetetlen módon eddig még nem tört ki a lázadás.

Az összefoglaló csattanója az volt, amikor kiderült, hogy a következő bátorságpróbát a két riválisnak, Évának és Aleskának együtt kell elvégeznie. Balázsék pedig nagy meglepetéssel zárták a műsort, elárulták, hogy holnap vendég érkezik a dzsungelcelebekhez. Kíváncsiak rá ki lehet az?

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik