Szórakozás

Dér Heninek ki kellett engesztelnie a párját

Az énekesnő az elmúlt időszakban elhanyagolta szerelmét a munkája miatt, de most mindent bepótolt.

Dér Henit tavaly év végén jegyezte el egykori focista kedvese, Vincze Gábor, akivel hatalmas eljegyzési bulit csaptak a nyáron, az énekesnő szülőfalujában. Azóta azonban nem jutottak előrébb, egyelőre az esküvőtervezés is várat magára, hiszen Heni a karrierjére koncentrált. Első szólólemeze most készült el, aminek munkálatai miatt még szerelme születésnapját sem ünnepelték meg igazán.

“A napokban kerül a boltokba az első Intro című saját albumom, amire már régóta vártam. Szinte mindent ennek rendeltem alá az elmúlt hónapokban és ez igaz a magánéletemre is. A párommal nagyon kevés időt tudtam együtt tölteni. Este fáradtan értem haza, reggel pedig még aludtam, amikor ő munkába indult. Még szerencse, hogy a vőlegényem mindezt tolerálta és abban a reményben támogatott, hogy egyszer csak vége lesz ennek az időszaknak is” – árulta el Heni, aki több meglepetéssel is készült Gábornak, hogy kiengesztelje őt.

Fotók: Fénypont Média

Az énekesnő egy izgalmas tandemugrással lepte meg párját, ami után Egerszalók felé vették az irányt, hogy egy wellness hotelben romantikázzanak. Az extra kényeztetés sem maradt el, minden jóból kivették a részüket. Gábor nem csak a habos masszázst végző masszőrnő kezét dicsérte, szerelmére se lehetett panasza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik