Szórakozás

Dér Heni szívesen rázza a fenekét

Az énekesnő is előszeretettel hódol annak az amerikai őrületnek, amit úgy hívnak, twerkelés.

A fenékrázást, ami lassan külön mozgásformává növi ki magát, Miley Cyrus indította hódító útjára. A twerkelést azóta egyre többen űzik, és ez alól a magyar hírességek sem kivételek.

Dér Heni, aki kifejezetten büszke alakjára és örömmel mutogatja tökéletes idomait bikiniben, szintén behódolt a popótáncnak. Az énekesnő, aki néhány hete a Viva Cometen is szexi táncot lejtett, egyelőre csak a bulikon veti be a hátsó fertályt előtérbe helyező mozgást, de akkor bátran, mivel állítása szerint megfelelő alapanyaga van hozzá.

“Ha jól érzem magam egy-egy buliban, a tánc hevében én is twerkelek néha. Az alapanyag megvan hozzá. Az R’n’B és a hip-hop zene is közel áll hozzám, a twerkelés pedig ezekhez kapcsolódik. Nagyon látványos ez a mozdulatsor, főleg, ha valakinek jó feneke van. A fellépéseimen egyelőre még nem szerepel a twerkelés a koreográfiában, hiszen ez nem is olyan könnyű, mint amilyennek látszik, még tökéletesítenem kell hozzá a tudásomat. A twerkelés egyébként edzésnek sem utolsó, nagyon fárasztó hosszú ideig csinálni” – mesélte Heni, aki nemrég hatalmas bulival ünnepelte eljegyzését.

 Fotó: Red Lemon Media

Katalin hercegné ilyet is tud! A vices képekért kattintson a Nők Lapja Cafe oldalára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik