Szórakozás

Szabó Zsófi lazán vette Majka beszólását

A rapper a napokban csinált viccet a szőke színésznőből, amin még rajongói is kiakadtak, ám Zsófi nem vette a szívére a dolgot.

Majka közösségi oldalán űzött gúnyt az akkor még Afrikában táborozó Szabó Zsófiból. A Sztárban sztár ítésze egy amerikai férfiszínészhez, Jonah Hill-hez hasonlította az átigazolt sztárt, valószínűleg rövid szőke haja miatt. Úgy érezte, hogy a két személy között olyan nagy a hasonlóság, hogy megéri kollázst készíteni fotójukból. Az élcelődést még saját követői is erősnek tartották, ezért jól kiosztották a zenészt. Majka erre újabb posztban közölte, hogy nem a rosszindulat vezérelte, ő csupán a hasonlóságra hívta fel a figyelmet.

Zsófi ekkor erről még mit sem tudott, hiszen a civilizációtól elzárva élt a dzsungel közepén. Miután kiesett a versenyből minden bizonnyal megpróbált felzárkózni a hazai eseményekből és rábukkant Majka viccére is. Sértődés azonban nem lett a dologból, sőt, poénra vette a dolgot és egy burkolt üzenetben visszaszúrt a rappernek.

“Még mindig úton… Ui: A repülőn a 22 jump street-et néztem. Jonah Hill fantasztikus színész. Szerintetek is?:))))” – írta közösségi oldalán, ahol azt is elárulta, hogy Gáspár Laci és közte, újra szent a béke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik