Szórakozás

Berkinek mindenki megvolt, aki számít

Az Édes Élet sztárja azt mondja, minden magyar nőt megkapott már, akit akart, ezért most külföldön nézelődik.

Berki Krisztián ezúttal a Borsnak fellengzősködött, arra a cikkre reagálva, mi szerint műsorvezetőtársát, Czippán Anettet nem tudta becserkészni. A tévés ugyanis visszautasította Krisztián közeledését, így Berki nem hogy egy újabb strigulát nem tudott behúzni, de gyermeke anyja, Pamela is végleg megorrolt rá.

Berki a kudarc után természetesen azt állítja, nem is akart semmit kolléganőjétől, sőt, elárulta a lapnak, hogy kis hazánkban már minden nőt megkapott, akit akart. Miután pedig nem maradt további “áldozat”, ezért külföldi útjai során néz jobban körül.

“Akiket akartam Magyarországon, azok már megvoltak. Jelen pillanatban az országhatáron belül nem keresgélek, viszont múlt héten voltam Párizsban, most hétvégén Münchenbe megyek, nem tudom, hogy a francia életérzést össze lehet-e hasonlítani a némettel, meglátjuk. Röpke kalandokra nem szeretném elfecsérelni a testem, hosszú távú párkapcsolatra pedig nem állok készen, mert ezeket a géneket hordozva úgyis arra kerülne sor, hogy újabb gyereket akarnak tőlem. Nekem Natasa Zselyke áll az első helyen, így egyelőre nem tervezek több utódot” – magyarázta Berki.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik