Szórakozás

Berki Krisztián elköltözik otthonról

Az Édes élet szereplője Facebook-oldalán tett bejelentést ma hajnalban.

Mint megírtuk, Berki Krisztián és Pamela néhány hete szakítottak egymással. Próbálták helyrehozni a kapcsolatukat, de még közös gyermekük sem tartotta össze őket eléggé, az Édes élet szereplője ma hajnalban ugyanis Facebook-oldalán egy hosszú posztban jelentette be, hogy elköltözik családjától.

“Egy korszak lezárult Nem kérem Tőletek, hogy elfogadjátok de egy dolgot igen tartsátok tiszteletben a döntésemet!  Az életben vannak olyan helyzetek, amelyek megoldása nem az izmok erején múlik. Nem csak karra, hanem fejre is kell néha gyúrni. Ez most egy ilyen helyzet. Elköltözöm a családomtól, Pamelától. (…) Az elköltözésemet sem a spontán, érzelemvezéreltség szülte, hanem komolyan mérlegeltem, hogy mit veszíthetek, ha a költözés mellett döntök. Úgy döntöttünk, hogy időt adunk egymásnak. Azért léptem el mellőle, mert valami elpárolgott” – kezdte Berki.

“Pamela szerint nekem a mindennapokban szerető férfinek, apának és családfenntartónak kell lennem elsősorban. Sok-sok szerepelvárás ez, aminek nehéz egyszerre megfelelni. Aki ismer, az tudja, hogy nem ismerek kompromisszumot. Így vagyok ezzel a családban is. Hiába érnék haza hamarabb, hiába töltenénk el több időt édes kettesben. Ha fejben nem ott járok, akkor tökmindegy, hogy ott vagyok-e mellette. Inkább vagyok picit kevesebbet Vele, de annak minden percét megpróbálom maximálisan kiélvezni. Én nem alkuszom, ezzel az életvitellel vagyok flow-ban. Saját törvényeim szerint élem az életem, minden esetben tudom a lehetőségem határait, és ha kell, igenis tudok felelősséget vállalni. Berki Natasa Zselyke a kislányom világrajövetelével megtanultam, hogy az életünk során a tetteinknek van felelősség oldala. Az aranyszabály számomra, hogy viselkedj felelősen és tanúsíts tiszteletet, bizalmat mások irányába, másképp nem fogod ezeket viszontlátni saját magad felé. De én mindezt a kreatív kapcsolat jegyében teszem, s nem akarom kisajátítani, kitépni a világ egészéből azt, akit a legjobban szeretek. A párkapcsolat számomra azt jelenti, hogy van egy erős közös metszetünk, ami összeköt bennünket, de van egy szabadságfok is, ami a szabad mozgást segíti elő, így nem folytjuk meg egymást. Szerintem sokkal nagyobb erény felvállalni önmagunkat, mint egy boldogtalan kapcsolatban megragadva, hamis látszatvilágban nevelni egy gyermeket. Életem eddigi legnagyobb kihívása elé nézek. Rá kell jönnöm, hogy találok ismét egyensúlyt az életem különböző területein. Olyan egyensúlyt, ami lehetővé teszi, hogy a komfortzónámon belül maradjak. Eljuthatok az önismeret egy magasabb szintjére” – tette hozzá.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik