Szórakozás

Pamela szerint Berki meggyalázta a családját

A fiatal anyuka örül, hogy hosszú gyötrődés után végre pontot tudott tenni kapcsolatára és azt látva, hogy Berki kolléganőjével is flörtöl, biztos a döntésében.

Az Édes Élet sztárpárja úgy tűnik végleg szétment. Pamela nemrégiben még azt nyilatkozta, hogy különköltözésük ellenére még mindig Berki számára A férfi, de miután Krisztián a képernyőn is habozás nélkül rányomult műsorvezetőtársára, Czippán Anettre, Pamela úgy gondolja, hogy jól döntött.

“Azt gondolom én mindent megtettem, tűrtem a flörtöket, amikkel hónapról hónapra meggyalázta a családját, tűrtem a kritikákat hogy ki mit mond, tűrtem az utazásait ahova mi soha nem jutottunk el vele!Sok sok más ügyet eltűrtem, akivel kapcsolatba hozták, vagy azt, amikor ő maga a flörtölés határát is átlépte! A férfi, aki szerelmes és tiszteli, hangsúlyozom, tiszteli a párját, az nem hozza őt ilyen helyzetbe egy ország előtt! De én csak tűrtem, és hittem neki! Az nem úgy volt Pamela…” – írta közösségi oldalán Nati anyukája.

 Fotó: Fem3

A végső döfést az adta, hogy Berki még a szabadidejében is a válófélben lévő Czippán Anettet hajtotta, akiért több száz kilométert is hajlandó volt megtenni, csak hogy láthassa.

“Korrektebbnek éreztem volna, ha Krisztián előre felkészít, hogy nyit más nő felé, pláne abban a helyzetben, amikor még mi magunk sem tudtuk pontosan, hogy mi lesz velünk. Én abban a hitben voltam, hogy ők ketten csak munkatársak. Persze, hogy feldühít egy ilyen helyzet. De nem csak ez hábo­rított fel, a születésnapomon is otthagyott, hogy elmenjen Szombathelyre, az is egy olyan húzás volt, amitől most úgy érzem, nincs helye az életemben” – mesélte Pamela a Borsnak.

A napilap a Fem3Cafe csinos műsorvezetőjét is utolérte az ügyben, akinek esze ágában sincs közelebbi kapcsolatba kerülnie Berkivel: “Annak, hogy Krisztián bejelentés nélkül utánam jött Szombathelyre, nem igazán örültem. Egy nagyszabású munkára készültem. Egy idő után kezdtem kifejezetten kellemetlenül érezni magam, és végül megmondtam neki, hogy köztünk nincs és biztos, hogy nem is lesz semmi.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik