Szórakozás

Hódi Pamela: Nekem Krisztián a férfi

A jelenleg egyedülálló anyuka úgy gondolja, nehezen fog megfelelő férfit találni a későbbiekben. Szerinte kevesen fogadnák el, hogy neki Berki Krisztiántól van gyereke.

Berki Krisztián elköltözött Hódi Pamelától és kislányától – ahogy erről már korábban is beszámoltunk. Pamela Joshi Bharatnak elárulta, ez már többször felmerült köztük, ám most sikerült a döntést is meghozniuk. Nati nem sokat vesz észre ebből az anyuka szerint, ugyanis eddig is alig látta Krisztiánt. A kapcsolat megromlásához szerinte többek közt az is hozzájárult, hogy mindkettőjük számára a gyerek lett az első, már mindketten jobban szeretik Natit mint egymást.

Ám a legfőbb probléma az, hogy Berkinek a munka a legfontosabb, és szinte alig volt a családjával. Pamela ezt nem tudja tovább tolerálni, rengeteget sírt már emiatt a két év alatt, de most úgy érzi, emelt fővel képes kilépni ebből a kapcsolatból. Bár szerinte még nincs vége köztük mindennek, ugyanis számára Krisztián a férfi, egyelőre nem tudja elképzelni, hogy találna hozzá hasonlót. Ráadásul szerinte kevés férfi tudná elfogadni, hogy Berki Krisztiántól van gyereke, és Berki is kevés férfit fogadna el Nati mostohaapukájának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik