Szórakozás

Bréking! Molnár Anikót megint zavarja a túlsúlya

Az egykori nagy Ő ismét diétába kezdett, de gyorsnak kell lennie, különben feladja a fogyókúrát. A végén még megint ducimodell akar lenni.

Molnár Anikó testképzavarait már követni sem lehet. Az elmúlt években jócskán meghízott, ezért meglovagolva a felszedett kilókat úgy döntött plus size modell lesz. Idén júniusban azonban kijelentette, hogy megunta a duciságot. Azután nyár végén ismét jött a hír, hogy a mellbimbókat tetováló sztár bikiniben is bátran megmutatja magát, hiszen büszke alakjára.

A legújabb fejlemények szerint azonban Anikó újra diétába fogott, sőt az egyik stand up-os humoristával fogadást is kötött, hogy év végéig 15 kilótól szabadul meg. A szőkeség az Aktív kameráinak már nem szeretett volna konkrét kilókról beszélni, de azt elmondta, hogy túlsúlya már egészségügyi bajokkal is jár és egyébként is zavarja a teste.

“Kilókról azért nem akarok beszélni, mert nem akarom magam kitenni az emberek támadásának, de azt elárulom, hogy a 180 centis magasságomhoz, 44-46-os méretű ruhákat hordok. A melleim is nagyra nőttek a hízástól és már azok is zavarnak. Elkezdett zavarni a testem. Egy viszonylag nyugodt egy-másfél év után előjöttek a problémák, az ízületi fájdalmak és hogy nehezebben mozgok.”

Ezek után Anikó azt is bevallotta, hogy mindent bevet a gyors fogyás érdekében, ugyanis ha nem dobja le hipp-hopp a pluszkilókat, akkor elmegy a kedve az egésztől: “Mindenképpen kell a legelején egy motiváció, ami súlyban megmutatható, mert ha nem látom gyorsan a változást, akkor el fogom veszíteni a motivációmat.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik