Szórakozás

Óriáshambival diétázik Molnár Anikó

A valóságshow-veterán néhány hete unt rá a kövérségre, ezért fogyókúrába fogott. A hétvégén azonban hatalmas burgerrel pózolt, amit sikerült beillesztenie a diétába. Hál’ Istennek.

Molnár Anikó kitalálta a tutit. Mivel a kozmetikusként dolgozó és inkább kutyát, mint gyereket nevelő hölgy éppen életének abban a fázisában van, amikor mégsem elégedett a telt idomokkal, kitalálta, hogy fogyókúrába kezd.

A 90 napos diéta, ami szétbontja a különböző ételcsoportokat, és ami a dietetikus szerint nem egy egészséges módszer, úgy tűnik Anikónak beválik. Az egykori VV-s ugyanis nem akarja sanyargatni magát. Hát nem is teszi. Meg persze mozogni se jut ideje bokros teendői mellett, mégis látszik már az eredmény, így a ducimodell teljesen elégedett.

“Nemrég egy vidéki étteremben voltunk a párommal, ahol egy isteni finom hamburgert kaptunk, de én csak a húshoz és a salátához nyúltam hozzá. Eszek én mindent, csak mértékkel. Egy adott napon csak egyféle ételt fogyasztok. Van, hogy szénhidrátnapot tartok, és van, hogy zöldségnapot, olyankor kizárólag zöldséget eszem. És már meg is van az eredménye! Elindultak a változások a testemen, én pedig kitartok, még akkor is, ha a mozgásra nemigen jut időm. Rengeteget dolgozom, ha nem a szépségszalonban, akkor önkéntesként az állatmentőknél, így leggyakrabban este érek haza, amikor már nincs erőm a konditeremre” – újságolta Anikó a Borsnak.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik