Szórakozás

Molnár Anikó: Meguntam a duciságot

Az egykori valóságshow-sztár most épp megint elégedetlen pluszkilóival. Annyira meghízott, hogy már ékszerei sem mennek rá.

Molnár Anikó pár hónapja még kifejezetten büszke volt telt alakjára, sőt plus size modellként még külföldi munkákat is kapott. Azóta fordult vele egyet a világ és rájött, hogy már unja zsírpárnáit, ráadásul Amerikában vásárolt holmijait sem tudja magára erőszakolni.

“Meguntam, hogy húsz kiló felesleg van rajtam. Megérkezett a nyár, és a hőséget ­sokkal nehezeb­ben viseli egy duci ember. Nem férek bele a kedvenc ru­háim­ba, amiket még Amerikában vettem magamnak. Az ékszereimmel is ez a helyzet. A merev karperecek nem csúsznak fel a csuklómra, és a gyűrűimet sem tudom felhúzni az uj­jaimra. Márpedig rengeteg gyönyörű holmim van, így inkább a diétát választottam. Mondjuk úgy, hogy meguntam a duciságot, és egy kis változásra vágyom” – árulta el a Borsnak Anikó, aki inkább kutyákat tart, mint hogy gyereket szüljön.


Fotó: TV2

A sminkmesterséget is kitanuló valóságshow-veterán ezúttal nagyon elszánt, hogy megszabaduljon feleslegétől. Persze éhezni azért nem fog és a testmozgással is csínján kell bánnia.

“Három gerincsérvem van, emiatt nem tudok bármit sportolni, ráadásul majd két éve letettem a cigarettát, amivel együtt járt a nassolás. Egy biztos, most elhatároztam, hogy végigcsinálom ezt a diétát, de még véletlenül sem fogom sanyargatni magam. A kilencvennapos diéta lényege a rendszer. Egyik nap csak gyümölcsöt eszik az ember, míg a másikon csak fehérjét, keményítőt vagy szénhidrátot. Szerintem ez ideális diéta, és legalább tíz kiló súlyvesztéssel járhat, ha három hónapig kitartóan végigcsinálja az ember. Én végig fogom” – jelentette ki határozottan Anikó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik