Szórakozás

Király L. Norbi elárulta, mit vár el leendő párjától

Az egykori X-Faktoros év elején hagyta el feleségét, és azóta sem talált új párt. Nem is lesz egyszerű, hiszen a jövőbeni választottnak sok mindent kell elviselnie.

Király L. Norbi januárban jelentette be, hogy elválik feleségétől, akivel közösen nevelték másfél éves kisfiukat, Dominiket. Az énekes párja nem tudta elviselni, hogy Norbi szinte sosincs otthon, később aztán az is kiderült, hogy a fiatal anyukának valóban volt oka a féltékenységre, hiszen a tehetségkutató felfedezettje megcsalta őt.

A válás óta Norbinak csak egy rövidebb kapcsolata és futó kalandjai voltak és életvitele miatt, igazi kihívásnak tartja a párkeresést. Habár külsőre nincs zsánere, azt elvárja leendő kedvesétől, hogy tolerálni tudja néha igazán kaotikus mindennapjait.

“Ha találnék egy olyan társat, aki elfogadja az én munkásságomat és időbeosztásomat – ami igazából nincs, mert azt sem tudom, hogy holnap hova fogok menni – és együtt tud ezzel élni, nem azt mondom, hogy száz százalékosan hozzám kell igazodni, de ha kompromisszumképes, akkor megférhet mellettem” – árulta el Norbi a Reflektor magazinnak.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik