Szórakozás

Kőváry Anett nem volt hajlandó gondoskodni kisbabájáról

A rádiós műsorvezető döbbenetes őszinteséggel mesélt szülés utáni depressziójáról és arról, hogy hogyan tudott kilábalni a mélypontról.

Kőváry Anett bő másfél évvel ezelőtt még a Morning Show oszlopos tagja volt a Sebestyén-Vadon-Rákóczi triumvirátus mellett, ám a rádió váratlanul szerződést bontott vele, éppen akkor, amikor várandós volt kislányával, Olíviával. Anett aztán egy hónap múlva új munkát kapott és gyermekét is egészségben a világra hozta, ám amikor a pici féléves volt, mély depresszióba esett.

“Azt hittem, hogy mindenki hülye körülöttem. Biztos voltam benne, hogy velem minden oké és csak a környezetem nem érti, hogy nekem ez milyen nehéz. Közben a párom ébresztett rá, hogy hello, nem te vagy az egyetlen anya a világon, nem kellene ebbe belesüppedni. Amikor jobban figyeltem magam, és már mindenkivel összevesztem, kibírhatatlan voltam, sokszor voltam ingerült a gyerekkel is, akkor rájöttem, hogy valami nem okés” – mesélte a blogot vezető rádiós az RTL Klub reggeli műsorában.

Anett azt is őszintén megosztotta, hogy mi volt az a pont, amikor már ő is érezte, hogy komoly segítségre van szüksége.

“Én magam hoztam meg azt a döntést, hogy szakemberhez fordulok, miután volt egy borzasztó napunk. Gyakorlatilag egész nap feküdtem, nem is voltam hajlandó enni adni a gyereknek sem, annyira elfordultam tőle, de szerencsére az apukája éppen otthon volt és próbált észhez téríteni. Valahogy aztán magamhoz tértem, és azt mondtam, hogy én ezt nem akarom még egyszer átélni, úgyhogy irány a pszichológus.”

Fotó: RTL Klub

Ördög Nóra szupercuki videofelvételen mutatta meg gyerekeit. IDE kattintva Ön is megnézheti őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik