Szórakozás

Vajna Timi kisbabát szeretne születésnapjára

Andy Vajna felesége ma ünnepli 32. születésnapját, ez alkalomból pedig különleges ajándékot kért férjurától.

Vajnáék már korábban is pedzegették, hogy szeretnének közös gyermeket, de a konkrét tervekről nem esett szó. Most azonban Timinek határozott elképzelése van jövője alakulásáról.

“Minden nő végiggondolja az életét és a jövőjét a születésnapokon. Mi az, amit már elért, mi az, amit még nem, mire vágyik, és hogyan alakult eddig az élete. Én is így tettem, a gondolataimat pedig megosztottam természetesen a férjemmel. Harminc fölött a nőknél már napirenden van az anyaság. Én is így gondolom, engem is foglalkoztat a téma, egyre jobban. Azt mondtam Andynek, hogy szülinapom alkalmából azt kívánom, két éven belül essek teherbe, hogy 35 éves koromra már a kezemben tarthassam a közös gyermekünket!” – mesélte az üzletasszonyként is tehetséges Vajnáné a Blikknek.

Az is kiderült, hogy a leendő bébi milyen nemű lesz. Habár Timi inkább fiús anyaként szeretné kipróbálni magát, azt mondja, egy kártyavető kislányt jósolt neki már évekkel ezelőtt is.

“Amikor még a kapcsolatunk elején voltunk Andyvel, és még szóba se került az esküvő, többször is jósoltam magamnak, és mindig az jött ki vele kapcsolatban, hogy esküvő és kislány. Az egyik jóslatom már bejött, remélem, hamarosan a másik is teljesülni fog, bár inkább fiús anyaként tudom elképzelni magam, de persze mindegy a neme, az a lényeg, hogy a gyermekünk egészséges legyen!” – árulta el Tímea.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik