Szórakozás

Nem adózik az összeszexelt milliók után Kelemen Anna

Annácska alaposan megütheti a bokáját, ha sumákolni akar az adófizetéssel.

Kelemen Anna új könyve kapcsán hetek óta már csak arról lehet olvasni, hogy milyen hírességek, politikusok, házi őrizetben lévő futballsztárok és üzletemberek rendelték őt házhoz százezrekért egy-egy pásztorórára. Összességében az Édes élet szereplőjének kifizetett díjak milliókra rúgnak, ezért a Blikket a pikáns részleteknél is jobban érdekelte, hogy Anna rendesen adózik-e a bevételei után, vagy tiszta haszonként nála marad mindaz, amit a kuncsaftoktól kapott. Bár telefonon nem érték el, a lap arra következtet, hogy egy fillér adót sem fizetett a szolgáltatásai után, ugyanis ilyesmiről egy szót sem ejt hamarosan megjelenő könyvében. Ha ez tényleg így van, rosszul fog járni.

“Amennyiben az adóhivatal munkatársainak tudomására jut, hogy valakinek az életmódja, kiadásai nincsenek arányban bevallott jövedelmével, az illető személyijövedelemadó-bevallásainak utólagos vizsgálatára kerülhet sor. A nyereség- és vagyonszerzés céljából szexuális szolgáltatást nyújtó magánszemély tevékenysége adóköteles. Üzletszerű tevékenysége megkezdése előtt be kell jelentkeznie az adóhivatalhoz, és adószámot kell igényelnie. A szexuális szolgáltatást nyújtó magánszemélynek – amennyiben egyéb tevékenységet nem folytat – a „960901 Máshova nem sorolt egyéb személyi szolgáltatás” tevékenységet kell megjelölnie a bejelentéskor” – adott tanácsot készségesen a NAV szóvivője a Blikken keresztül.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!