Szórakozás

Szörnyű érzése van éjszakánként Puskás Petinek

A fiatal színésznek a napi teendők és elintéznivalók okoznak néha nyugtalan álmokat. Lazítani leginkább vízipipázással tud.

Puskás Peti hamarosan az afrikai dzsungelben bizonyíthatja rátermettségét; és bizony higgadtságra és maximális koncentrációra is szüksége lehet az embert próbáló feladatoknál. A színész-énekes a Hír24-nek beszélt arról, hogy igen nehezen tud kikapcsolni, a másnapi teendők listája gyakran éjjel is az agyában zakatol.

“Szörnyű érzés egyébként, amikor éjjel a másnapon gondolkozom, hogy mi az amit el kéne intézni. Szerintem kicsit felszökik bennem az adrenalin, és hát nyilván amiatt nem tudok aludni; folyamatosan pörgök és az agyam is ezzel párhuzamosan több dologra próbál koncentrálni” – mondta el Peti, aki hosszas vidéki tartózkodása vagy akár egy külföldi forgatás után azon is képes stresszelni, hogy vajon milyen feladatai maradtak el, amíg nem volt otthon. Iyenkor barátai körében egy kis vízipipázással lazít.

“Nagyon szeretek vízipiázni, kicsit kiülni a teraszra; kicsit üldögélni, egy órát, másfelet. Ellazulni, kikapcsolni a világot, és csak úgy üldögélni…”

Olvasói sztorik