Szórakozás

Nagy feladatot kap Majka a TV2-n

Ördög Nóra oldalán Majoros Péter lesz az október 26-án induló Rising Star műsorvezetője. A rapper izgatottan várja a közös munkát és a legújabb énekes tehetségkutató műsor indulását.

Ütős páros műsorvezetésével indul két és fél hét múlva a Rising Star. Ördög Nóra mellett ugyanis Majoros Péter Majka vezeti majd a TV2 énekes tehetségkutató műsorát. A népszerű rapper nemcsak az élő show alatt kap szerepet, hanem a Rising Star Super TV2-n futó háttérműsorának is házigazdája lesz.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a TV2 engem választott, és én lehetek a Rising Star egyik műsorvezetője. Ez egy teljesen új feladat, új kihívás nekem. Bele is néztem pár külföldi adásba, alig várom, hogy elkezdjünk dolgozni” – mondta Majka. A közös munkát Ördög Nóra is nagyon várja.

„Érdekes és nagyon izgalmas párosítás ez, aminek én kifejezetten örülök. Várom, hogy Majka laza személyisége mit fog belőlem kihozni. Úgy gondolom, hogy nagyon illik a Rising Star frissességéhez, újszerűségéhez, és biztos vagyok benne, hogy mellette a nézőknek én is egy újabb, lazább oldalamat tudom megmutatni majd” – árulta el a műsorvezető.

A Sztárban Sztár döntője után egyből indul is a Rising Star. A show első két epizódjában zajlik az énekesek kiválasztása, november 2-án pedig bemutatkozik a műsor egyik leglátványosabb eleme, a gigantikus ledfal is. A Rising Star nagyszabású, élő show-műsorai november 9-én indulnak majd.


Fotó: TV2

Ajánlott videó