Szórakozás

40 milliót keres a TV2-nél évente Berki Krisztián

A jelenlegi magyarországi átlagkereset 22-szeresét zsebeli be az Édes Élet szereplője.

Berki Krisztián jött, látott, győzött és kaszál! Olyan gyorsan és váratlanul vált ismerté, mint amilyen gyorsan berobbant az Édes Élettel a köztudatba. Gyakorlatilag a hátán viszi a TV2 realityjét, minden másnap címlapokon szerepel, fellépésekre hívják és műsorvezetői feladatokat is kóstolgat. Szorgos munkáját anyacsatorna is meghálálja: a Blikk kiszámolta, hogy Berki 40 millió forint alatt biztosan nem keres náluk.

A TV2 tájékoztatása szerint Berki a legtöbbet foglalkoztatott szereplője az Édes Életnek. A nézők nap mint nap „megcsodálhatják”, milyen fényűző, pazar életet él. Szó se róla, van miből fenntartani a luxuséletet. Egy bennfentes lapunknak részletesen elmesélte, jelenleg mennyi pénzt keres a nárcizmusáról is elhíresült volt Fradi-vezér: forgatási naponként már 150 ezer forint körül keres. Egy forgatási napon egy adást vesznek csak fel, és Berki heti öt alkalommal biztos, hogy dolgozik. Ha csak húsz forgatási nappal számolunk, Berki akkor is megkeres a show-műsorral havi hárommilliót. Ez éves szinten 36 millió forint. Ehhez jön még Berki FEM3-nál lévő fizetése, ami éves szinten minimum ötmillió. Tehát a TV2 csoportnál lévő összkeresete a legszerényebb számítások szerint is eléri a 40 milliót.

A herevasaltatás fogalmának megalkotójának havi bére körülbelül 22-szerese a jelenlegi magyarországi átlagkeresetnek (150 ezer forint), vagyis az ő egyéves pénzéért egy „normális” magyar 22 évig dolgozik.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik