Szórakozás

Minden, amit tudni akartál a herevasalásról

Aleska Diamond szerint hülyeség, Voksán Virág normálisnak találja, a plasztikai sebész nem ajánlja, George Clooney is csinálja. Most megszakértjük a herevasalást.

Kétségtelenül a tegnapi nap bulváreseménye Berki Krisztián herezacskójának vasaltatása volt. Az Édes élet „Gyúrós Józsija” egy amerikai testépítő verseny miatt kereste fel az orvosát, az átlagos felkészítést azonban egy intim beavatkozással is kiegészítette. Egészen pontosan zsírbontásos herevasalással, ami a Bors írása szerint gyakorlatilag a bőr alatti izomrostokat zsugorítja úgy, hogy az apró sejteket, zsírsejteket szétrobbantja. Bőrfeszesítésre, nyirokpangásra is jó, a golyókban viszont nem okoz kárt. A lap szerint az egyetlen hátránya, hogy rendszeresen kell alkalmazni a kezelést, Berki viszont ezt örömmel vállalja.

Fotó: TV2

De mire is jó pontosan a herevasalás?

A Hír24 által megkérdezett plasztikai sebész még soha életében nem hallott a herevasalásról, azonban szerinte számos előnye van. “Hogy van-e értelme? Mint látjuk, persze. Ha az ember hereszépségversenyen indul, vagy egy kis felhajtást szeretne maga körül, akkor mindenképpen. Ettől eltekintve azonban semmi” – kezdte a névtelenséget kérő szakember, aki a fotók alapján könnyedén ráismert a kollégája által alkalmazott módszerre. “Ez már egy régi módszer, aminek véleményem szerint ebben a tekintetben semmi értelme. A kezelés után a herezacskót folyamatosan melegen kell tartani, ugyanis az első fürdésnél vagy hideg behatásnál azonnal visszaugrik az eredeti állapotába. Ezért kell újra és újra ismételni. Ezen felül szerintem a gyártó sem javasolja a berendezést ilyenfajta alkalmazásra.” Berki plasztikai sebésze, Dr. Tizedes György is bevallja, hogy a vasalást főképp hírverésnek szánták, ám szerinte a módszer nagyon is hatékony, és hasznára válhat az embereknek. A doktor a Hír24-nek azt is elárulta, hogy csütörtökön több tucat páciens érdeklődött nála a beavatkozás iránt, így komolyan elgondolkodott, hogy felvegye azt a nyilvános repertoárjába is.

Legalább bejön a csajoknak?

Alkalmi hereszakértőink, a Playmate Voksán Virág és az ex-pornósztár Aleska Diamond eltérő véleményen vannak. “Ez hülyeség, a Berki nem normális! Ha az én párom lenne, simán szakítanék vele ilyesmi miatt” – kezdte a Hír24-nek Aleska, aki szerint azért fontos a herezacskó divatos és szőrtelen megjelenése. Voksán Virág is örül, ha szőrtelen a partnere odalent, szerinte viszont az sem gáz, ha valaki herevasalásra megy. “Szerencsés vagyok, mert még sosem találkoztam csúnya vagy gyűrött altesttel. Azonban, ha valakinek ilyen, kisebbségi komplexusa van miatta, vagy zavarja, akkor nyugodtan csináltassa meg. Ez egy olyan dolog, amin nem lehet edzéssel vagy diétával változtatni, csak egy sebész segítségével.” Hódi Pamela, Krisztián kedvese nem szerette volna kommentálni a beavatkozását, ám viccesen megjegyezte: a végeredményt nem látta, hiszen jelenleg külön élnek, de azért kíváncsi lenne rá.

Miért vasaltat a sztár?

Nagyon kíváncsiak lettünk volna arra, hogy mi vitte rá a plasztikáztatásra Berki Krisztiánt, ám ő éppen Amerikában tartózkodik, így nem tudott nyilatkozni a Hír24-nek. Helyette hollywoodi kollégáját, George Clooneyt hívtuk segítségül, ő ugyanis a legnagyobb meglepetésünkre egy éve már szintén átesett egy hasonló beavatkozáson. Az Oscar-díjas színész-rendező egy interjúban vallotta be, hogy hiúságból nem a szemkörnyékét vagy a homlokát simíttatta ki, hanem a férfiasságát. Egész pontosan herezacskó ránctalanítson, vagy ahogyan ő hívja, “golyóvasaláson” esett át, és rendkívül élvezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik