Szórakozás

Berki állítja, nincs semmiféle ügye

Az Édes Élet sztárja és ügyvédje tagadja, hogy bármiféle per folyna ellene. A vádak mindössze a különböző sajtóorgánumok valótlan állításai.

Berki Krisztián ellen sorban vallottak a váci futballklub játékosai csalás ügyében – írta meg a múlt héten a Blikk. A csapat angol tulajdonosa, John Marshall pedig állítólag be is perelte a celebet, akinek 42 és fél millió forint kártérítést kellene fizetnie.

Ezzel szemben Berki Krisztián és ügyvédje azt állítják nincs semmiféle Berki-ügy: “Nincs semmilyen ügy. E pillanatban semmiféle gyanúsítást nem közöltek vele, semmiféle per nincs ellene, tehát egyszerűen nincs ok arra, hogy Krisztián bárkit megbízzon a jogi képviseletével. Eltekintve attól, hogy vannak olyan sajtófelületek, ahol vele kapcsolatban valótlan állítások jelennek meg” – mondta Berki ügyvédje, Beleznay Zsolt.

Berki ráadásul azt állítja, egyébként sem állt volna érdekében csalni, hiszen ő a vevőt képviselte. Szerinte ezek a támadások és vádak csupán a személye ellen szólnak.

“Amit ő (John Marshall – a szerk.) kifizetett állítólagosan az eladó félnek, 42,5 millió forintot, az nem rajtam keresztül ment át, nem az én cégemen keresztül. Én csak összehoztam a két felet, amiért közvetítői díjat sem kaptam. A megegyezés ugyanis az volt, hogy ha összejön az üzlet, akkor én Vácnak a kisebbségi tulajdonosa leszek. A szerződés azonban nem jött létre jogi probléma miatt, ezáltal nekem ugyanolyan veszteségem van, mind erkölcsileg, mind szakmailag” – mesélte Berki a Mokkában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik