Szórakozás

Máris becsajozik a Viszkis?

Kis Hegedűs Réka igencsak meglepődött, amikor a közelmúltban a Facebookon ismerősnek jelölte őt az ország legismertebb börtönviselt fazonja, a Viszkis. Ambrus Attila láthatóan szimpatizál a modellel, lehet, hogy hamarosan egy párt alkotnak majd?

Az egyik legismertebb közösségi oldalon számos profil született a Viszkis fotójával és adataival. Azt, hogy melyik mögött bújhat meg maga Ambrus Attila, teljes bizonyossággal nem lehet tudni. Az utóbbi napokban azonban egyre „aktívabb” az egyik ilyen személyes oldal üzemeltetője, aki feltűnően sokat tud a Viszkisről. Az illető azt állítja magáról, ő az igazi Ambrus Attila. Hát, ki tudja, még az is lehet, hogy igazat mond.

Mindenesetre ez az illető láthatóan kiszemelte magának az ország egyik legcsinosabb lányát, Kis Hegedüs Rékát. Folyamatosan tetszését nyilvánítja a modell bejegyzései iránt és azokhoz hozzá is fűz néhány kedves szót. Még azt is kinyilvánította, hogy ott lesz Réka egyik bemutatóján, melyet Valentin nap alkalmából rendeznek meg. Hát mi ez, ha nem flört?


Réka nem ismerkedik a neten (Fotó: TV2)

Réka azt mondja, ő sem tudja biztosan, ki áll a profil mögött, egy biztos, nem ő jelölte be, éppen fordítva történt a dolog. A  híresség egyébként személyesen nem ismeri Ambrus Attilát, soha nem látta. Ugyanakkor nem titkolja, jó fejnek tartja a Viszkist, korábban teljesen odáig volt érte, szinte rajongója volt. Olvasta a róla szóló könyvet, és megnézte a vele kapcsolatos híradásokat is. Mindezek ellenére az utóbbi napok facebookos történéseit csak egy jó poénnak tekinti. Az ugyan nem zavarja, hogy a Viszkis a közösségi oldalon csapja neki a szelet, azt azonban elképzelhetetlennek tartja, hogy randizzon vele. Privát levelet eddig még nem váltottak. A híresség határozottan állítja, nem az ő műfaja interneten ismerkedni, és idegenekkel találkozni, még akkor sem, ha esetleg csak egy kávéról és egy beszélgetésről van szó.

Rékától azt is megkérdeztük, mit tenne akkor, ha esetleg a hétvégi bemutatón tényleg megjelenne Ambrus Attila és odamenne hozzá? A modell azt mondja, nagyon meglepődne, biztosan nem jutna szóhoz.

Réka azt is elárulta, jelenleg 900 visszaigazolatlan kapcsolata van a már említett közösségi oldalon, hiszen vadidegeneket nem szokott bejelölni. Ennek fényében akkor a Viszkis mindenképpen örülhet annak, hogy a szemrevaló celeb neki szabad utat adott, még akkor is, ha egyelőre nem a szívéhez, csak a fecebookos üzenőfalához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik