Szórakozás

Zalatnay Cininek nem fizet a biztosító

Az énekesnő négymillió forintot érő ékszergyűjteményét lopták el a nyáron, a biztosító azonban úgy gondolja, Ciniék hibáztak.

Mint ahogyan arról tegnap beszámoltunk, Zalatnay Sarolta tárnoki házába betörtek a nyár közepén és milliókat érő ékszereket tulajdonítottak el. Cini azt gondolja elkábították őket, hiszen sem ő, sem lánya, de még a kutya sem ébredt fel az esetre. Az énekesnő abban bízott, hogy biztosítása fedezi majd a kárát, de ez nem így történt.

“Körülbelül két éve volt biztosításom az ingatlanra és az ingóságaimra is. Külön az ékszerekre nem kötöttem, de azt mondták, hogy a meglévő nagyon jó szerződés. Ha csak elesnék otthon és kórházba kerülnék, akkor is minden költségemet fizetnék. Az ellopott ékszereim értékét azonban nem nagyon szeretnék. Úgy tájékoztattak, hogy szerintük nem volt megfelelő a házunk zárrendszere” – mesélte a Borsnak Cini.

A sztár kétségbe van esve, hiszen az évtizedek alatt összegyűlt ékszerek jelentették minden megtakarítását, e nélkül pedig teljesen kiszolgáltatottnak érzi magát anyagilag.

“A hátsó teraszajtót emelték ki, nyár volt, negyven fok, bukóra állítottuk, de így is kinyithatatlan volt. Az udvarra senki nem lát rá, így felmerült a gondolat, hogy ismerős lehetett az elkövető. A hatóságok azt is megjegyezték, örüljek, hogy nem ébredtünk fel. Ki tudja, mi történt volna akkor? A nyomozás alatt megkértek, ne beszéljek az esetről, mert megnehezítheti a nyomozást. Most úgy tűnik, nem jártak sikerrel. Abban nem hiszek, hogy a négy évtized alatt összegyűjtött ékszereimet az interneten próbálják meg eladni, de azért többen figyeljük a hirdetési oldalakat. Az ügyvédemnél van minden szükséges irat, pert fontolgatok.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik