Szórakozás

Betörtek Zalatnay Cini házába

Milliókat érő ékszereket vittek el az énekesnő otthonából. A gyanú szerint elkábították Cinit, így jutottak be a házba észrevétlenül.

Ismeretlen tolvajok vitték el Zalatnay Sarolta évtizedeken át összegyűjtött ékszereit, óráit – köztük számos márkás és egyedi darabot. Az énekesnő hónapokon át igyekezett titokban tartani, ami történt, mert állítólag a nyomozók is ezt kérték tőle. A tettesek azonban nem kerültek rendőrkézre, a nyomozást megszüntették.

“Hajnali egykor még fenn voltunk, a gyanú szerint kettő és négy között történhetett a dolog. Sem én, sem Niki, de a kutyám sem kelt fel. Azt mondták a nyomozók, mostanában valami spray-vel szoktak befújni a lakásokba, amitől elkábulnak a bent alvók. Azt sem zárhatjuk ki, hogy ez történt. Negyvenévi munkámat vitték el. A gardróbban volt a táskám, amivel a fellépésekre járok, abban még készpénz is volt, az előző napi szlovák fellépésből. És az ékszereim. Értékes, márkás, egyedi darabok, és a családi örökség egy része. A teraszajtót emelték ki hátul, a teraszon egy fél fülbevaló leesett és egy kisebb táska a nagyból. Ez volt a vésztartalékom, ha megszorulnék vagy nem lenne mihez nyúlnom. Körülbelül négymilliós kár ért” – mondta a Borsnak az elkeseredett Cini.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik