Szórakozás

Hungarikum lesz Vajnáék szépségkirálynője

A Miss Universe győztesének, Kelemen Henriettának legalább olyan híresnek kell lennie, mint a tokaji aszúnak.

Andy Vajna a Miss Universe sajtótájékoztatóján vázolta fel, milyen terveik vannak a versennyel a jövőben, és hogy mit várnak el a szépségkirálynőktől. A lányoknak nincs is nagyobb feladatuk, mint hogy nemes egyszerűséggel hungarikumokká váljanak.

“Az a cél, hogy a Miss Universe lányai és ez a szépségverseny olyan hungarikum legyen, mint a tokaji aszú vagy a herendi porcelán. A magyar lányok amúgy is világszerte híresek a szépségükről, ezért igyekszünk fenntartani ezt a színvonalat” – mondta Vajna, aki azt is elárulta, hogy évről évre nagyobb felhajtást szerveznek majd az esemény köré, sőt a harmadik évben a világversenyt is Magyarországra szervezik, aminek köszönhetően 160 ország legszebb nője lepi majd el Budapestet.

Fotó: Berecz Valter

Az idei nyertes, Kelemen Henrietta, aki két évvel ezelőtt már a Miss Hungary-n is megkapta a koronát rengeteg nyereménnyel lett gazdagabb, így például szépségcsomagokat, fitneszbérletet, plasztikai műtétet, gyémántokat és wellness hétvégét kapott, továbbá Katus Attila reklámarca lehet, és egy évig használhat egy Audit.

A szépségre minden bizonnyal sok feladat vár, amelyekről egyelőre még nem esett szó, de azt már tudjuk, hogy milliókat érő koronáját soha nem bízzák rá.

“A korona nagyon értékes, ezért Timiék vigyáznak rá, de ha valamilyen esemény van, akkor mindig elhozzák, hogy a fejemre kerülhessen” – mondta a 2014-es Miss Universe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik