Light

Indulatos vita Szikora és Tóth Gabi között

Az X-Faktor történetének legnagyobb mentorvitája zajlott le a szombati adás felvételén. Alföldi Róbertnek kellett fegyelmeznie társait.

Az elmúlt évek legviharosabb konfliktusát láthatják a nézők az X-Faktor következő adásában. A néhány másodperces műsorelőzetesből kiderül, Szikora Róbert és Tóth Gabi nagyon összeveszett a stúdióban, és a vita odáig fajult, hogy nyílt színen nyomdafestéket nem tűrő szavak is elhangzottak. Aztán az R-GO frontembere szúrós tekintettel térdelt Gabi elé. „Legyen egy kis tiszteleted, jó?!” – harsogta magából kikelve a Csikidám atyja huszonhat éves mentortársának.

Az ellentét okáról még nem lehet tudni semmi konkrétumot, Szikora a Borsnak arról viszont beszélt, hogy miképp emlékszik a műsor történetének egyik legfelkavaróbb szóváltására.

“Mi, művészek néha akaratosak vagyunk és a saját látásmódunkat szeretnénk érvényesíteni. Mindannyian hiszünk az elveinkben, és néha ezek a nézőpontok nem egyeztethetők össze” – mondta Robi, aki azt is elárulta, hogy incidensüket követően Alföldiben felébredt a szunnyadó rendező, és pillanatok alatt rendet teremtett az indulattól fűtött mentorok közt.

“Robi egy színházi előadáshoz hasonlította a viselkedésünket, és megkért minket, hogy azonnal fejezzük be a teátrális jelenetet. Én már el is felejtettem volna, ha nem látjuk újra a tévében” – idézte fel emlékeit Szikora.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik