Szórakozás

Bochkor Gábor: Nem szeretnék nagypapakorú apa lenni

A rádiós nem tervez második gyermeket, és házasodni sem szeretne.

Bochkor Gábor mostanában ismét reflektorfénybe került, hiszen október elsejétől ő vette át Istenes Bence helyét a Music FM Önindító című műsorában. A reggeli rádióműsorok egyik legismertebb hangját két évig kellett nélkülözni az éterből, és a BEST interjújából kiderül, hogy ebben az időben minden felszabaduló energiája családjára áradt.

“A család olyan intézmény, ami magától csak döcögve működik, kell hozzá egy menedzser, mondjuk egy férj, egy apa, aki ezt nagy gondossággal igazgatja. Addig-addig igazgattam, mire azon kaptam magam, hogy nincs egy perc szabad időm sem. (…) A lányomnak, Nórinak minden este én készítettem friss, meleg vacsorát…” – meséli Bocsi, és így talán joggal vetődik fel a kérdés, aki ennyire családcentrikus, vajon szeretne-e esetleg több gyermeket.

“Negyvenhárom éves voltam, amikor Nóri született, most ötven vagyok. Nem szeretnék nagypapakorú apa leni. Egyébként is Nóri fantasztikusan jó fej gyerek, tökéletesen kitölti az életünket” – mondta el a rádiós, aki azt is elmesélte , párjával, Várkonyi Andreával remekül megvannak együtt, de egyikük sem tervezi azt, hogy összeházasodjanak.

A teljes interjút a BEST magazin e heti számában olvashatja el.


Fotó: Beliczay László/MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik