Light

Ebben lesz más Bochkor Gáborral az Önindító

A rádiós Istenes Bencét váltja a Music FM reggeli műsorában; István Danival és Pordán Petrával már a közös fotózás során nagy volt az összhang.

Bochkor Gábor évtizedeken át ébresztette az országot reggeli műsorával. Most két év kihagyás után ismét mikrofon mögé ül, a tévés munkáira koncentráló Istenes Bence helyett erősíti ezentúl az Önindító csapatát. Bocsi szerint jól működnek együtt, ez már első közös munkájukon, egy fotózáson is jól látszott.

“Az a csapat, aki ott vár engem – közülük is István Dani, akivel én eleve folytattam volna pályafutásomat, hogyha másként alakult volna…Tehát teljesen örülök, hogy pont velük és pont ebben a rádióban” – mondta el visszatéréséről Bochkor, aki fontosnak tartja, hogy mindenki saját egyéniségét adja a közös munkához.

“Nyilván nem tud ugyanaz lenni, mint két másik emberrel, ha a Danival meg a Petrával dolgozom. Abszolút fontos az, hogy a személyiségeket belevonjuk, és annak megfelelően rakjuk össze a reggeli műsort. Tehát ennyiben lesz más. Az én saját személyiségem az nyilván változatlan. Csomó mindent hagyunk is a gyakorlatra, hogy mi az ami jól áll nekünk, mi az ami működik. De biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fog működni. Én a Danival már dolgoztam együtt régen, amikor ő helyettesített mást és beült mellém, és mi nagyon-nagyon jól tudtunk együtt működni. Ez fogja adni a műsornak az esszenciáját” – mondta el az Aktív riporterének Bocsi, akit október elsejétől hallhatunk majd reggelenként a rádióban.

Ezt olvasta már? Így köszöntötték barátai a szülinapos Szabó Zsófit

Ajánlott videó

Olvasói sztorik