Szórakozás

Baukó Évát már most idegesítik túlélőtársai

Még el sem indult a Celeb vagyok, ments ki innen! csapata Afrikába, de a botrányhősnő már most ki nem állhatja néhány celebtársát.

A magát nemes egyszerűséggel csak a valóságshow-k királynőjének nevező Baukó Éva hamarosan útra kel, hogy próbára tegye magát a dzsungelben. Örül, hogy második kedvenc műsorában is szerepet kapott, csak attól fél, hogy sótlan társaságba kerül.

“A Való Világ után a Celeb vagyok, ments ki innen! volt a kedvenc műsorom az RTL-en. Az első szériákat is követtem, Győzin és a lantművészen sírtam a nevetéstől. Remélem, hogy a mi csapatunk is vicces lesz, nem akarok befásult emberekkel együtt lenni” – mesélte Éva az nlcafe-nak.

 Fotó: Hir24

Egykori VV Éva már az RTL Klubbal készült interjújában elmondta, hogy Sarka Katát, Zimány Lindát és korábbi villatársát, Nádai Anikót ki nem állhatja, de kiderült, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatában is vannak néhányan, akiktől borsózik a háta. Mi lesz itt, ha elkezdődik a műsor?!

“Biztos lesz olyan, aki idegesíteni fog, mert már most zavar a jelenléte, pedig még csak a sajtótájékoztatón vagyunk túl. Egyelőre csak húzom a szám, de három nap után úgyis kirobban a bennem rejlő feszültség. Ami a szívemen, az a számon, ez mindig így volt, és most sem lesz másként.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik