Szórakozás

Csordás Ákos kiizzadja a stresszt

Az X-Faktor felfedezettjét az elmúlt fél évben rengeteg stressz érte, de szerencsére megtalálta a módját, hogy levezesse a feszültséget.

Csordás Ákosnak manapság nemcsak énekesként, hanem diákként is helyt kell állnia, ezért rendkívül leterhelt. Nehéz időszak ez a számára, sok stresszel.

“Nagyon nagy szövegparám van. Mindig rástresszelek, hogy elrontom, és hát el is szoktam néha, szerencsére nem észrevehető helyeken. Az utóbbi fél évben egyébként is elég sok stressz ért, de jó értelemben. Azon stresszelek, hogy minden fellépésem jól sikerüljön, meg a dalok, forgatások és a suli is elkezdődött, visszamentem az egyetemre” – mondta a Hír24-nek Csordás.

Az X-Faktor felfedezettje azonban nem hagyja magát feszültségben élni, remek módszere van a stressz levezetésre.

“A mozgás mindig egy olyan dolog volt, ami kellemesen le tudott fárasztani testileg és lelkileg is. Eközben tudok leginkább gondolkodni. Bekapcsolom a zenét, elkezdek futni, és nemcsak a belső, hanem a külső zaj is minimálisra csökken. Valakinek kín ez, nekem viszont borzasztó nagy feltöltődés” – tette hozzá Csordás Ákos, aki ráadásul a stressz kiizzadásával a testét is karbantartja.

Olvasói sztorik