Szórakozás

Ez az igazság Csordás Ákosról és Tóth Gabiról

Az X-Faktor felfedezettjét sokan összehozták már egykori mentorával. Pedig állítja: semmi szorosabb nincs közöttük.

Csordás Ákos öt év után szakított barátnőjével. Az X-Faktor felfedezettje hosszas se veled, se nélküled állapot után döntött úgy, hogy mindkettőjüknek jobb lesz, ha nem folytatják ezt a kapcsolatot.

“Nagyon ráment a kapcsolatra az, hogy nem tudtunk időt szakítani egymásra, és csak naponta egyszer beszéltünk telefonon. Ez így nem volt jó, nagyon sokat sírt már a telefonba. Tudtam, hogy ezen nem tudok változtatni a közeljövőben, így végül arra a döntésre jutottam, hogy szakítsunk” – mondta a Reflektornak Ákos, aki a szakítása óta egyre népszerűbb a lányok körében. Bár most nem szeretne komolyabb kapcsolatot, az ismerkedéstől nem zárkózik el.

Az X-Faktor mentora, Tóth Gabi is a közelmúltban szakított szerelmével. Az énekesnő és volt mentoráltja feltűnően sok időt töltenek együtt, ami miatt sokan arra gyanakszanak, hogy összeszűrték a levet.

“Sem a verseny alatt, sem most, senm a jövőben nem lesz szorosabb kapcsolatom a Gabival. Ugyanis nekem olyan, mintha a nővérem lenne. Ezt sosem rontanám el azzal, hogy szorosabb kapcsolatba keveredjek vele” – árulta el a riportban mosolyogva Ákos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik