Szórakozás

Konkurens csatornán küzd Hevesi Tamás és felesége

Az énekes nagyon komolyan veszi a Sztárban sztár című műsorban való szereplését, míg párja hamarosan a dzsungelben veszi fel a harcot a celebekkel.

Hevesi Tamás a Nők Lapja Café munkatársát avatta be abba, miért vállalta a TV2 műsorában való szereplést, és hogy érzi magát újra a rivaldafényben. Az interjúból az is kiderül, az énekes nemsokára nélkülözni lesz kénytelen feleségét, aki az RTL Klub realityjében küzd majd az elemekkel.

“A legfőbb ok, amiért vállaltam, hogy nem éreztem benne izzadságszagot, és azt a nagy, vérre menő versenyt sem. Persze senki nem akar kiesni, de inkább egy kellemes, ám kemény, szórakoztató játék ez nekünk. Örülök, hogy már az első műsorban Louis Armstrongot kaptam, hisz akik nem ismertek, vagy ismertek, de elfelejtettek, vagy akik nem felejtettek el, de nem tudtak rólam, azok – a visszajelzések alapján – már attól a produkciómtól elcsodálkoztak” – meséli Hevesi Tamás, aki elárulta, sokat számít neki a visszajelzés, és nem csak a közönség részéről.

Fotó: Facebook

“Tudom, azt szokták mondani, hogy a nézők szavazata számít, de nekem, eltűnt énekesnek igenis sokat jelentett és jelent a zsűri elismerése” – mondta el az énekes, aki szeretetáradatot kap a produkciói után.

“Az a szeretetáradat, ami elindult felém, az elképesztő. Üzenetek, kommentek százai érkeztek a műsor után. Mindezt úgy, hogy én a Facebookon is csak két hete vagyok fent! Direkt vagy nem direkt, de eltávolodtam, vagyis inkább bele se folytam ebbe az egész internetes őrületbe, ami évekkel ezelőtt kezdődött. Tényleg mondhatni, hogy eltűntem. Azt gondoltam, hogy a világ akkor is működik, ha nincs menedzserem, nem vagyok közösségi oldalakon, hanem csak élem a saját életem. (…) Hány koncertet kéne adnom ahhoz, hogy ennyi emberhez eljussak?! Azt felfogni, hogy egy eltűnt énekes vagyok, és mégis ennyire szerettek…” – meséli Hevesi, akiről valóban nem sok címlap jelent meg az elmúlt években.

Többek közt az sem köztudott, hogy felesége az a Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, aki hamarosan a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban szerepel majd. A házaspár régóta boldog házasságban él – még gyűrűjüket sem veszik le soha – ám ahogy Tamás mondja, nem akartak egymás szakmai sikerén felkapaszkodni, ezért nem is beszélnek soha szerelmükről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik