Szórakozás

Megszívta az afrikai ételekkel Bódi Sylvi

Tönkölykenyeret, avokádót, olívaolajat eszik minden nap, vegetáriánus és csakegészséges ételeket fogyaszt a modell. A dzsungelben ezektől búcsút kell intenie.

A nemrég sikeresen érettségiző Bódi Sylvi celebtársaival együtt hamarosan Afrikába utazik, hogy az RTL hamarosan induló műsorában, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szerepeljen. A modell számára valószínűleg nem is a vadon, a csúszómászók és az összezártság jelenti majd a legnagyobb kínt, hanem imádott ételeinek megvonása.

“Ötször eszem egy nap. Mindig is odafigyeltem, hogy a lehető legegészségesebben étkezzem. (…) Szinte már nem is járok étterembe, viszont általában bármerre utazom, magammal viszem az ételalapanyagokat is. Tönkölykenyér avokádóval és olívaolajjal – nálam így kezdődik egy reggel. Szóval ha valamitől, hát attól tartok, hogy a műsorban nem lesz lehetőségem többször és egészségesen étkezni.  Eddig sokan próbálták elvenni a kedvem a kalandtúrától, de engem egyáltalán nem zavar, ha közel lehetek a természethez. Az viszont biztos, hogy éhesen, korgó gyomorral ideges és feszült leszek. Gondolom, a csapatfeladatokon is múlik, hogy mennyi ételt kapunk, de a rizst és a babot nem nevezném a gasztronómia csúcsának, ahogy akkor sem járok jól, ha húst kapunk, mert vegetáriánus vagyok. Szóval lehet hogy jobban teszem, ha még az utazás előtt tanulmányozok egy afrikai növényhatározó kézikönyvet” – aggodalmaskodott a Borsban Sylvi.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik