Szórakozás

Lecserélik a Sugarbird arcait

Szépen sorban az összes ismert modell eltűnik a cukormadarak közül. Helyettük olyan nemzetközi személyiségek jönnek, mint Minnie és Mikey egér vagy Hófehérke.

A magyar márka a kezdet kezdetén igyekezett összegyűjteni a legismertebb magyar modelleket a cég arcainak, ám a folyamatos munka során csak gyűltek a konfliktusok és többen is ráuntak a tervezősdire. Így tett Horváth Éva, de Zimány Linda például indoklás nélkül távozott. Debreczeni Zita ma már fotós karrierjére koncentrál, Bódi Sylvi pedig hobbijára, a szörfözésre, ám ő nem tudta botrány nélkül befejezni pályafutását. Kolléganőjét, Dukai Reginát vádolta meg azzal, hogy ellopta a terveit.

 Fotó: Red Lemon

A Sugarbird alapítója, Jagasics V. Csonka Hedvig a Borsnak mesélt arról, hogy új arcokat keresnek és megválnak azoktól, akik nem képesek fejlődni, de legújabb dobásukról is szót ejtett.

“2014 őszétől bemutatkoznak a márka új, világhírű arcai, ugyanis a hazai divatkategóriában példátlan módon sikerült exkluzív együttműködési szerződéseket kötni olyan cégekkel, mint a Disney vagy a Cartoon Network. Viccesen azt mondhatnám, Miki és Minnie az új arc. Meg Hófehérke.”

A márka egyetlen ismert arca, Dukai Regina maradt, aki repdes egyeduralma boldogságától. “Most már én határozom meg a mintákat, a stílust és a szabásvonalakat. Szinte fanatikusan rajongok a munkámért, és élvezem, hogy saját ruháimmal van tele a szekrényem” – mesélte a glammodell, akire szeptembertől újabb kihívás vár a Sztárban Sztár műsorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik